Viharimo lokalne zgodbe in ustvarjamo globalne vzorce.

Jagababa motive svojih unikatnih tekstilij za dom najde nekje med tradicijo in naravnimi posebnostmi Slovenije. Lokalne zgodbe iz spomina na kmečko dvorišče s kokošmi in babičino pikasto ruto. Potok poln rib, s tradicijo sitotiska prevaja v brezčasno elegantno grafiko, navihano in čarobno. Trendovski, uporaben, kakovosten in lep izdelek, ki pripoveduje samosvojo zgodbo, naj gre za eno grahasto čibo ali dobro ribo, je lahko srce vsakega doma ali pa darilo, ki objame tvoj drage.

DODATKI ZA TVOJ DOM

Prvovrsten hišni tekstil  in tekstilni dodatki za tvojo kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, vrt, balkon in sončno teraso. Ker imaš stil, ki ga tudi drugi opazijo.

KER CENIŠ SLOVENSKO

Tekstil za dom, zasnovan in narejen v Sloveniji. Z ljubeznijo in z občutkom za detajle. Z avtorskimi vzorci, ki so s sitom odtisnjeni na bombaž in lan iz evropskih tkalnic.

KER TI NI VSEENO

Jagababa ni samo dobro oblikovanje in mojstrstvo izdelave. Smo družinska blagovna znamka, ki trdno stoji za svojimi temeljnimi vrednotami identitete in kulturne dediščine.

KER IŠČEŠ NEKAJ VEČ

Veseli smo, da z našim hišnim tekstilom soustvarjamo prijetno bivanje v tvojem domu. Živimo namreč zato, da odkrivamo lepoto okrog nas. Skupaj. Vsak dan.

Slovenski hišni tekstil z jajci...dobesedno.

  • V košarici ni izdelkov.