NAKUP

Kako naročam?

Vse izdelke jagababa lahko naročiš v spletni trgovini. Posebna naročila in povpraševanja lahko pošlješ na naš e-naslov [email protected] ali pokličeš Sašo na telefon 041 342 630 .

Kako plačam?

Plačaš lahko z veljavno kreditno kartico, preko sistema PayPal ali z bančnim nakazilom.

Podatki za bančno nakazilo

Saša Drobnič Škrjanec s.p. / Lobček 34, 1290 Grosuplje / Slovenija / BANK: BANKA KOPER / IBAN: SI56 10100-0052465355 / BIC: BAKOSI2X

Kako vnovčim darilni bon?

Darilni bon lahko vnovčiš ob nakupu v naši spletni trgovini tako, da v komentar vpišeš številko bona in datum izdaje. Znesek darilnega bona bomo naknadno odšteli od zneska celotnega nakupa. Vrednost nakupa z darilnim bonom mora biti enaka ali večja od vrednosti darilnega bona. Darilni bon velja 1 leto od datuma izdaje in ga ni možno menjati za gotovino.

Uporaba promo kod

Občasno pripravljamo promocijske akcije z uporabo kod. Kodo lahko uporabite pri vašem nakupu glede na njeno namembnost, opisano v promocijski akciji, navadno pa gre za popust ali brezplačno poštnino. Navadno imajo kode omejen rok uporabe. Ob zaključku naročila v spletni trgovini v blagajni vpišete kodo kupona/darilnega bona in kliknete Uporabi. Posledično se znesek kupona upošteva pri skupnem znesku za plačilo.

VRAČILO

Vračilo kupljenih izdelkov

Vsi našI izdelki so skrbno izdelani in individualno poslani vsakemu kupcu. Tvoj nakup je 100% varen. Upamo, da si z našimi izdelki zadovoljen. Če pa morda ni tako in bi ga rad zamenjal, nas o tem predhodno obvesti na naš elektronski naslov. Izdelek lahko po pisnem sporočilu neuporabljen, nepoškodovan, v originalni embalaži in v prvotnem stanju vrneš v roku 14 dni z računom ter izpolnjenim obrazcem za vračilo. Po prejemu nepoškodovanega vrnjenega izdelka ti bomo na podlagi zahtevka (obrazec za vračilo ali menjavo) v roku štirinajst (14) dni vrnili strošek kupnine. V skladu z drugim odstavkom 43.d. člena (Zakon o varstvu potrošnikov) mora podjetje potrošniku, ki je izkoristil pravico do odstopa, nemudoma oziroma v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe, vrniti prejeto plačilo. V skladu z sedmim odstavkom 43 d člena, pa potrošnik v zvezi z odstopom od pogodbe krije samo stroške vračila blaga.

MENJAVA

Menjava kupljenih izdelkov

Zamenjaš lahko samo izdelke, kupljene direktno na www.jagababa.si. Pred menjavo nas o tem obvestiš na naš e-poštni naslov ali pokličeš in se dogovoriš. Izdelke lahko zamenjaš tako, da jih skupaj z računom in izpolnjenim obrazcem za menjavo po navadni pošti (ne priporočeno, brez odkupnine) pošlješ nazaj na naš naslov, obenem pa pripišeš kakšno menjavo želiš.

DOSTAVA

Kakšna je cena dostave?

Vaše naročilo bo poslano preko Pošte slovenije ali druge dostavne službe. Pošiljke so povečini zapakirane v oblazinjene kuverte. NAVADNO PISMO - cena poštnine: 2,10€ (v tem primeru nosi odgovornost pri izgubi pisma kupec!). PRIPOROČENO PISMO -cena poštnine: 3,20€ (v tem primeru Pošta Slovenije izda sledilno številko in lahko vsak trenutek preverimo, kje se pismo nahaja. Pismonoša vam pismo preda v roke ali pa vam v poštnem nabiralniku pusti obvestilo o prejeti pošiljki, ki jo morate samo dvigniti na vaši pošti v roku 14 dni.). Večje pakete in vrtne ležalnike pošiljamo preko kurirske službe, v tem primeru, nam morate zaupatI vašo mobilno številko, da vas kurir o dostavI predhodno obvesti. PAKET od 500 do 2000 g - cena dostave do vrat: 5€. LEŽALNIK - cena dostave do vrat: 8€. Več o dostavi v Splošnih pogojih.

Brezplačna dostava

Dostava v Slovenijo pri nakupih hišnega tekstila nad 40 euro je brezplačna. Brezplačna dostava ne velja za nakupe vrtnih ležalnikov!

DRUGO

Kje so narejeni izdelki?

Vsak izdelek ročno izdelamo od začetka do konca. Vsak kos je oblikovan, izrezan, skrbno zložen skupaj, sešit, potiskan s sitom in dokončan s prefinjenim občutkom do detajlov ter podpisan z unikatno prepoznavnostjo. 100% slovensko. In to držI…kot prišito!
  • V košarici ni izdelkov.