KULINARIČNI TEAMBUILDING

termin delavnice: PO DOGOVORU ZA SKUPINE DO 10 UDELEŽENCEV
lokacija: STUDIO JAGABABA, grosuplje

#teambuilding

Ker lahko s TA DOMAČIMI TESTENINAMI znotraj skupine zgradite še trdnejše vezi.

Gre za dinamičen team building pri katerem sta komunikacija in koordinacija ekipe izredno pomembni. Testeninski team building je odličen ter nepozaben način povezovanja in nadgradnje delovanja vašega tima v lepem in sproščenem okolju našega lesenega studia. Ustvarjalnost je tudi motivacija, ki jo udeleženci razvijajo skozi celotno delavnico, med njimi se krepi občutek medsebojne odvisnosti in zaupanja, ki sta ključnega pomena za dosego skupnega cilja. Delo z rokami spodbuja pozitiven odnos do dela in sodelavcev. Pri nas ni potrebno z nikomer delati v rokavicah! Da si izboriš prostor pri strojčku za testenine, krepiš svoje pogajalske spretnosti in spoznavaš učinkovito deljenje vlog in uravnoteženo načrtovanje delovnih procesov. Včasih tudi učinkovito rešuješ konflikte.

Kaj boste izvedeli na tej delavnici:
  • zakaj delati testenine v domači kuhinji
  • iz kakšne moke se delajo najboljše testenine
  • kako pobarvati testo samo z naravnimi barvili
  • kako testenine olepotičiti s svežim ali suhim cvetjem
  • kako oblikovati raviole
  • kako oblikovati torteline
  • kako izdelovati različne vrste kratkih testenin (špeclji, ušesca, fuži)
  • kako testenine shranjujemo
  • kako testenine pravilno skuhamo
  • kakšne omake pripravimo k določenim testeninam
  • kako kuhamo omake za testenine

Spoznali boste celoten postopek izdelovanja testenin. Od gnetenja, barvanja, oblikovanja. Vsak udeleženec zamesi svoje testo in naredi svoje testenine, ki jih odnese domov. Na delavnici bomo seveda tudi dve vrsti testenin skuhali, jih objemali s sveže kuhano omako in poskusili. Ker dobrega kosila ni brez sladice, vam Saša pripravi tudi sladko presenečenje.

Informativna cena štiri urne delavnice za do 10 ljudi: 650 €
Želiš presenetiti svoje sodelavce? POŠLJI POVPRAŠEVANJE
V “all inclusive” program je vključeno:
  • 300 g moke iz katere se delajo testenine (pšenična, durum, pirina, ajdova)
  • slovenska jajčka
  • naravna barvila in dodatki (mak, žafranika, pesa, špinača….)
  • različni nadevi za torteline in raviole
  • izposoja Jagababa predpasnika
  • zloženka z osnovnimi recepti in navodili
  • vse sestavine za pripravo dveh različnih omak in degustacija narejenih testenin
  • kava s prigrizkom ob prihodu in sladico ob zaključku
  • 2x degustacijski krožnik na delavnici izdelanih testenin z vinsko spremljavo
  • predpriprava in izvedba delavnice, ves material in sestavine za delavnico,
  • veliko smeha, delovne vneme
  • najlepše, najboljše in najbolj vaše testenine, kar ste jih do sedaj naredili
  • 10% popust ob nakupu Jagababa hišnega tekstila
V studiu imamo na zalogi tudi našo kuharsko knjigo TA DOMAČE TESTENINE po ceni 19 €.

Število udeležencev je omejeno na 10. Program lahko po dogovoru tudi prilagajamo vašim željam.

“Kako zadovoljen in srečen je lahko izraz na obrazu, ko obrišeš moko z delovnega pulta

in slišiš brbotanje vrele vode v loncu.”

Saša Drobnič Škrjanec, #pastaqueen

” Rezanci, ozki in široki. Metuljčki, nagajivo črtasti in imenitno obarvani. Bleki, enostavni in fini. Žlikrofi, bogato polnjeni in slastni. Ravioli, olepotičeni in raznovrstni. Ušesca, čvrsta in aromatizirana z zelišči. Pa svedrčki, vsak drugačen in ročno zvit. Karamele, vabljive in sladke. Mošnjički, popolnih oblik in s skrivnostnimi nadevi. Pa lazanja in kaneloni, po italijansko ali po naše – kakor nam paše. Špecli, tako enostavni in preprosto dobri. Svileni robčki, s čipkasto obrobo ali pa brez. In še lunice, hrustljave in poletno dišeče.”

“Pridi sem, kjer se vse naše zgodbe začnejo. Obišči nas in bodi dobrodošel!”

  • V košarici ni izdelkov.